TROSS

Лустер со 3 светилки

Галерија

1,040 ден.
Код на производ: 602.626.59
Категории: Лустери
Карактеристики на производот 
  > Материјал: метал
  > Боја: бела

Димензии на производот

  > Должина: 36 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 36 см
  > Ширина: 13 см
  > Висина: 13 см
  > Бруто Тежина: 0,51 кг
www.odikea.com © 2020