HEKTAR

Лустер

Галерија

5,120 ден.
Код на производ: 402.961.08
Категории: Лустери
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик, алуминиум, галванизиран абажур
> Боја: темносива

Димензии на производот:
> Дијаметар: 38 см
> Кабел, должина: 140 см
> Должина на ланецот: 110 см

Димензии на пакувањето:
> Должина: 40 см
> Ширина: 39 см
> Висина: 28 см
Бруто тежина: 2.70 кг 
www.odikea.com © 2020