MELODI

Лустер

Галерија

1,160 ден.
Код на производ: 103.865.39
Категории: Лустери
Карактеристики на производот:
> Материјал: пластика
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Дијаметар: 38 см
> Вкупна висина: 180 см
> Кабел, должина: 1,6 м

Димензии на пакувањето:
> Должина: 35 см
> Дијаметар: 38 см
Бруто тежина на апаратот: 0,86 кг
www.odikea.com © 2020