KNIXHULT

Лустер / бамбус

Галерија

4,610 ден. 2,770 ден.
Код на производ: 404.048.86
Карактеристики на производот:
> Материјал: бамбус, безбоен лак
> Боја: светло кафеава

Димензии на производот
> Висина: 53 см
> Дијаметар: 40 см
> Кабел, должина: 1,6 м

Димензии на пакетот:
> Должина: 54 см
> Ширина: 42 см
> Висина: 11 см
Бруто тежина: 0,65 кг
www.odikea.com © 2020