Целиот асортиман на IKEA сега е на неколку клика растојание од вашиот дом. Благодарение на нашата веб страница можете да направите нарачка на брз, едноставен и безбеден, начин без дополнителна регистрација.

Сите објавени продукти на веб – страната www.odikea.com се веднаш достапни и нивната достава е до пет работни дена.

Сѐ што е потребно е да изберете од објавените продукти на нашиот сајт и да ги додадете во кошничката.

Доколку не го пронајдете бараниот производ во меното КАТАЛОЗИ можете да изберете било кој продукт од целиот асортиман на IKEA. Потоа посетете ја страницата Направи нарачка внесете го уникатниот осумцифрен код на било кој артикл во полето “Product code“ и направете ја вашата нарачка.

Откако ќе ја финализирате нарачката ќе добиете потврда по е-маил, а нашите оператори ќе ве побараат за потврдување на нарачката и ќе одговорат на сите Ваши дополнителни прашања.

Начин на плаќање:

  • На врата при достава
  • Плаќање со уплатница (online или во банка)
*за нарачки над 10 000 ден. е потребна уплата на аванс

Доколку, при процесот на нарачка имате потреба од дополнителна информација, на располагање Ви стои нашиот call center на бројот +389 77 801 181 кој е достапен секој работен ден од 10 до 19 часот и во сабота од 10 до 15 часот.

Инструкции:

www.odikea.com © 2020