Нашата компанија ХОУМ МАРКЕТ ДООЕЛ е основана 2013 година и овозможува на сите љубители на светскиот бренд ИКЕА брзо и лесно да ги добијат посакуваните продукти во нивните домови.

Стратегијата на компанијата се базира за долгорочна соработка со ИКЕА и со нашите домашни купувачи.Со нивна подршка ,тежнееме да го максимализираме потенцијалот на нашето работење, преку креативен и коректен маркетинг, континуирана обука на вработените, ефикасни цени и љубезен персонал.

Тимовите за online нарачки се достапни во секое време да одговорат на вашите прашања и да ги примаат вашите нарачки.

Секогаш сте добредојдени за директна средба со нашите вработени во центрите за нарачки во Скопје и Делчево од каде моче да ги подигнете вашите предходно направени нарачки и да погледнете мал дел од асортиманот кој го нудиме.

Тимот на логистика и достава е на располагање вашите нарачки да стигнат безбедно и брзо до вача адреса.

Остваруваме соработка и со надворешна фирма за достава (брза пошта)за ефикасноста на доставата да биде уште поголема.

Голем дел од асортиманот на ИКЕА е достапен во нашите магацини и вашите нарачки може веднаш да бидат реализирани.

Центар за нарачки - Делчево, бул. Македонија бб

+389 77 801 181
Салон - Делчево Салон - Делчево
www.odikea.com © 2020