MELODI

Лустер / бел

Галерија

580 ден.
Карактеристики на производот 
 > Материјал:   пластика
 > Боја: бела

 • Димензии на производот:
 •  > Абажур, висина: 26 cm
   > Диаметар: 28 cm
   > Абажур, дијаметар: 28 cm
   > Кабел, должина: 1.6 m 

 • Димензии на пакувањето: 
 •  > Диаметар: 28 cm
 •  > Ширина: -  cm
 •  > Висина: - cm

Број пакети: 1
 • Бруто тежина на пакувањето: 0.50 kg
www.odikea.com © 2020