HEMMA

Кабел за лустер

Галерија

430 ден.
 Карактеристики на производот 
 > Материјал: пластика
 > Боја: црна 

Димензии на производот:
 > Кабел, должина: 1.8 м
 > Макс. тежина: 1.80 кг 

Број на пакети:1
Димензии на пакувањето:
Должина: 9 см
Диаметар: 13 см
Бруто тежина: 0.22 кг

*Сијалиците се продаваат одделно. 
*IKEA препорачува LED сијалица E27 400 лумени
 
www.odikea.com © 2020