HEKTAR

Лустер

Галерија

3,840 ден. 2,700 ден.
Код на производ: 004.149.05
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик
> Боја: беж

Димензии на производот
> Макс.: 40 W
> Висина: 40 cm
> Дијаметар: 38 cm
> Должина на синџир: 1,1 m

Димензии на пакетот:
> Должина: 40 cm
> Ширина: 39 cm
> Висина: 28 cm
Бруто тежина: 2,78 kg
www.odikea.com © 2020