NAVLINGE

LED ламба со клип

Галерија

1,160 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: поликарбонатна пластика, челик, синтетичка гума
> Боја: светло сино

Димензии на производот:
> Светлосен флукс: 220 лумен
> Кабел, должина: 2,0 m
> Моќност: 1,9 W

Димензии на пакетот:
> Должина: 19 см
> Ширина: 14 см
> Висина: 6 см
Бруто тежина: 0,38 кг
www.odikea.com © 2020