KVART

Ламба за зид или биро

Галерија

580 ден.
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  челик 
 > Боја:  беж 

Димензии на производот:
 > Дијаметар: 8 см
 > Абажур, дијаметар: 8.5 см
 >Кабел, должина: 3 м
> Држач за ѕид, дијаметар: 8 см 

Димензии на пакување:
Број на пакување: 1
 > Должина: 25 см
 > Ширина: 16 см
 > Висина: 9 см
 Бруто Тежина: 0,49 кг

www.odikea.com © 2020