HEMMA

Основа за ламба

Галерија

450 ден.
 Карактеристики на производот:
> Oснова: цевка 
> Материјал: челик
> Боја: црна 
*Икеа препорачува  Глобус E14 200lm светилка

Димензии на производот:
> Висина: 35 см
> Основа, ширина: 13 см
> Основа, должина: 13 см
> Кабел, должина: 204 см 

 Димензии на пакувањето:
> Должина: 35 см
> Ширина: 15 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 0.60 кг


www.odikea.com © 2020