SLAKT

Кревет со движечка рамка со извлекување

Галерија

10,530 ден.
 Карактеристики на производот:
> Материјал: Медијапан, Фурнир, бреза.
> Боја: дрво,бела

Димензии на произодот:
> Слободна висина под креветот: 22 см
> Мин. должина: 135 см
> Макс. должина: 205 см
> Ширина: 91 см
> Долна табла, висина: 45 см
> Горна табла, висина: 71 см
> Макс. тежина: 100 кг
> Душек, должина: 200 см
> Душек, ширина: 80 см

Вклучени продукти:
LUROY Рамка за душеци LUROY 30160209 - 1бр
SLAKT горна табла за кревет 50456417 - 1бр
Кревет за извлекување SLAKT 70441142 - 1бр

*душекот не е вклучен во производот
www.odikea.com © 2020