SLAKT

Детски кревет со дополнителен модул за спиење и складирање 90 х 200

Галерија

19,450 ден.
Код на производ: 892.277.31
 • Карактеристики на производот 
   > Материјал: челик, медијапан, дрво , пластика
   > Боја: бела

 • Димензии на производот:
 > Должина: 207 cm
 •  > Ширина: 98 cm
 •  
Број пакети: 5

Вклучени продукти: 
 > SLAKT кревет 90 х 200 / бел (00362746) 
 • Димензии на пакувањето:  
 •  > Должина: 205 cm
 •  > Ширина: 81 cm
 •  > Висина: 6 мcm
 • Бруто тежина на пакувањето: 24,24 kg

 > SLAKT основа со место за складирање  (00362751) 
- 2 пакета
 • Димензии на пакувањето:  1
 •  > Должина: 208 cm
 •  > Ширина: 35 cm
 •  > Висина: 7 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 28,65 kg

 •  > LUROY Латофлекс 90 х 200 / 2бр .

 • LUROY Рамка на душек (90160211)

 • Димензии на пакувањето:  2
 •  > Должина: 105 cm
 •  > Ширина: 34 cm
 •  > Висина: 6 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 11,50 kg

 > LUROY Латофлекс 90 х 200 / 2бр.

 • Димензии на пакувањето: 
 •  > Должина: 90 cm
 •  > Ширина: 21 cm
 •  > Висина: 5 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 6 kg

 • *душеците не се вклучени во цената 
www.odikea.com © 2020