MINNEN

Кревет на развлекување со латофлекс

Галерија

7,640 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик, фурнир
> Боја: црна
> Големина: 80 x 200 см

Вклучени елементи во пакетот:
> LUROY латофлекс (30160209) - 1 број
> MINNEN кревет на развлекување (50304235) - 1 број
  
Димензии на производот:
> Мин. должина: 135 см
> Макс. должина: 206 см
> Ширина: 85 см

Димензии на пакувањето
Број на пакувања: 1
Должина: 118 см
Ширина: 99 см
Висина: 9 см
Дијаметри: -
Нето тежина: 18,82 кг
Бруто тежина на уредот: 21,30 кг

*Душекот не е вклучен во цената
www.odikea.com © 2020