MINNEN

Кревет на развлекување со латофлекс

Галерија

7,130 ден.
Код на производ: 291.239.58
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик, фурнир
> Боја: бела
> Големина: 80 x 200 см

Вклучени елементи во пакетот:
> LUROY латофлекс (30160209) - 1 број
> MINNEN кревет на развлекување (90304238 )- 1 број

Димензии на производот:
> Мин. должина: 135 см
> Макс. должина: 206 см
> Ширина: 85 см

*Душекот не е вклучен во цената

www.odikea.com © 2020