MAMMUT

Детско столче / сино

Галерија

1,160 ден.
Код на производ: 603.653.46
Карактеристики на производот 
  > Материјал: ПВЦ
  > Боја: сино 
*погоден за надворешна употреба 

  • Димензии на производот:
> Ширина: 39 cm
  •  > Висина: 67 cm
 > Седиште, длабочина: 26 cm
 > Седиште, висина: 30 cm

  • Димензии на пакувањето:  
  •  > Должина: 45 cm
  •  > Ширина: 39 cm
  •  > Висина: 13 cm
  • Бруто тежина на пакувањето: 2.20  kg
www.odikea.com © 2020