LATT

Детска масичка со 2 столчиња

Галерија

2,720 ден.
Код на производ: 501.784.11
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  иглолисно дрво
 > Боја: бела / дрво

  • Димензии на производот:
-Масичка:
  •  > Должина:  63cm
 > Ширина: 48 cm
  •  > Висина: 45 cm 

-Столче:
 > Количина: 2 бр.
  •  > Седло, должина:  28 cm
 > Седло, ширина: 28 cm
  •  > Седло, висина: 28 cm 

  • Димензии на пакувањето: 
  •  > Должина: 66 cm
  •  > Ширина: 47 cm
  •  > Висина: 7 cm

Број пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 6.39 kg
www.odikea.com © 2020