MAMMUT

Детска масичка / бела

Галерија

2,180 ден.
Код на производ: 503.651.77
Карактеристики на производот 
  > Материјал: ПВЦ
  > Боја: бела
*погоден за надворешна употреба 
 
 • Димензии на производот:
 •  > Должина: 77 cm
 •  > Ширина: 55 cm
 •  > Висина: 48 cm

Број пакети: 2 
 • Димензии на пакувањето: 
 • -пакет 1 
 •  > Должина: 75 cm
 •  > Ширина: 10 cm
 •  > Висина: 10 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 1,27 kg

-пакет 2
 •  > Должина: 77 cm
 •  > Ширина: 55 cm
 •  > Висина: 5 cm

Број пакети: 2 
 • Бруто тежина на пакувањето: 2.20  kg
www.odikea.com © 2020