KRABB

Огледало без рамка

Галерија

1,210 ден.
Код на производ: 251.625.00
Карактеристики на производот 
  > Материјал: стакло
  > Количина на пакување: 4 парчиња 

Димензии на производот

  > Должина: 44 см
  > Ширина: 40 см
  > Количина на пакување: 4 парчиња 

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 46 см
  > Ширина: 41 см
  > Висина: 2 см
  > Бруто Тежина: 4,90 кг
www.odikea.com © 2020