FRACK

Огледало

Галерија

580 ден.
Код на производ: 380.062.00
Карактеристики на производот 
 > Материјал: Нерѓосувачки челик 

Димензии на производот

 > Дијаметар: 17 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 21 см
 > Ширина: 19 см
 > Висина: 4 см
 > Бруто Тежина: 0,75 кг

www.odikea.com © 2020