NISSEDAL

Огледало 150см х 40см

Галерија

2,180 ден.
Код на производ: 303.203.16
Категории: Огледала
Карактеристики на производот 
  > Материјал: медијапан, стакло
  > Боја: бела

Димензии на производот

  > Ширина: 40 см
  > Висина: 150 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 154 см
  > Ширина: 46 см
  > Висина: 6 см
  > Бруто Тежина: 6,68 кг
www.odikea.com © 2020