SUNNERSTA

Организер шина со 4 куки и 2 контејнери

Галерија

580 ден.
Код на производ: 404.545.60
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик, полиестерски премаз , полипропиленска пластика
> Боја: бела 

Димензии на производот:
> Должина: 60 ​​см
> Висина: 14 см
> Длабочина: 13 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 64 см
> Ширина: 13 см
> Висина: 13 см
Бруто тежина: 0,45 кг
www.odikea.com © 2020