DRONA

Кутија/организатор

Галерија

500 ден.
Карактеристики на прозиводот:
> Материјал: 100% полиестер  додаток: 100% рециклиран, густ картон
> Боја: бела

Димензии на производот
> Ширина: 33 см
> Длабочина: 38 см
> Висина: 33 см

Димензии на пакетот
> Должина: 70 см
> Ширина: 33 см
> Висина: 1 см
Бруто тежина: 1,12 кг
www.odikea.com © 2020