TJENA

Кутија

Галерија

500 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: хартија
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Должина: 35 см
> Ширина: 25 см
> Висина: 20 см 

Димензии на пакувањето:
 > Должина: 60 см
> Ширина: 36 см
> Висина: 4 см
Бруто тежина: 0.71 кг 
www.odikea.com © 2020