FRYKEN

Кутија со капак

Галерија

1,390 ден. 1,160 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: морска трева
> Боја: морска трева 
* Број во пакет: 3бр.

Димензии на пакувањето:
> Должина: 11 см
> Дијаметар: 20 см
Бруто Тежина: 0,55 кг

www.odikea.com © 2020