STRALA

Абажур/ѕвезда

Галерија

500 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: картон
> Боја: црвена

Димензии на производот:
> Дијаметар: 48 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 29 см
> Ширина: 22 см
> Висина: 1 см
Бруто тежина: 0,14 кг

Основата на ламбата и напојувањето се продаваат одделно.
Код на основата: 303.325.26
Код на кабел: 203.664.04
www.odikea.com © 2020