FLADIS

Корпа

Галерија

1,160 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: морска трева, безбоен лак
> Боја: светло кафеава

Димензии на производот:
> Висина: 32 см
> Дијаметар: 25 см
> Мин. висина: 18 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 15 см
> Дијаметар: 35 см
Бруто тежина на апаратот: 0,27 кг
www.odikea.com © 2020