SNAPP

Канта за отпадоци на педал

Галерија

930 ден.
Код на производ: 002.454.27
Карактеристики на производот:
> Материјал:  полипропиленска пластика
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Дијаметар: 26 см
> Висина: 29 см
>Обем: 5 л

Број на пакети: 2

Димензии на пакувањето:

Пакет бр.1
> Должина: 25 см
> Дијаметар: 25 см
Бруто тежина: 0,76 кг
Бруто обем: 12,0 л

Пакет бр.2
> Должина: 30 см
> Ширина: 27 см
> Висина: 8 см
Бруто тежина: 0,65 кг
Бруто обем: 6,6 л

www.odikea.com © 2020