RASKOG

Количка

Галерија

4,100 ден.
Код на производ: 903.339.76
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик
> Боја: црна
*Средната полица е подвижна - можете лесно да ја прилагодите во зависност од тоа што сакате да го чувате во неа

Димензии на производот:
> Должина: 35 см
> Ширина: 45 см
> Висина: 78 см
Макс. тежина: 18 кг 

Димензии на пакувањето:
> Должина: 45 см
> Ширина: 32 см
> Висина: 29 см
Бруто тежина: 8.00 кг 
www.odikea.com © 2020