NISSAFORS

Количка

Галерија

2,720 ден.
Код на производ: 203.997.77
Категории: Кујна
Карактеристики на прозиводот:
> Материјал: челик
> Боја: црна

Димензии на производот:
> Должина: 50,5 см
> Ширина: 30 см
> Висина: 83 см
Макс. тежина: 33 кг

Димензии на пакетот:
> Ширина: 32 см
> Висина: 3 см
Бруто тежина: 6,54 кг

www.odikea.com © 2020