BEKVAM

Столче за покачување

Галерија

1,960 ден.
Код на производ: 401.788.88
Карактеристики на производот:
> Материјал: цврсто дрво, безбоен акрилен лак
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Ширина: 43 см
> Длабочина: 39 см
> Висина: 50 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 49 см
> Ширина: 39 см
> Висина: 7 см
Бруто тежина: 3,12 кг
www.odikea.com © 2020