JALL

Даска за пеглање 73x32 цм

Галерија

580 ден.
Код на производ: 202.428.90
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  метал,  100% памук 

Димензии на производот

 > Должина: 73 см
 > Ширина: 32 см
 > Висина: 13 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 74 см
 > Ширина: 32 см
 > Висина: 3 см
Бруто Тежина: 1,19 кг
www.odikea.com © 2020