JALL

Сушара за алишта

Галерија

750 ден.
Код на производ: 802.428.92
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  метал
 > Боја: бела

Димензии на производот

 > Должина: 79 см
 > Ширина: 40 см
 > Висина: 82 см

Димензии на пакетот

Број на пакување: 1
 > Должина: 113 см
 > Ширина: 39 см
 > Висина: 3 см
 > Бруто Тежина: 1,53 кг
www.odikea.com © 2020