BASTIS

Дополнителен ролер за чистење на влакна

Галерија

330 ден.
Код на производ: 301.411.26
Карактеристики на производот:
> Материјал: избелена хартија, без хлор, еко материјал
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Должина: 11 м
> Број во пакет: 4 парчиња. во сет
> Вкупна должина: 44 м

Димензии на пакетот:
> Должина: 20 см
> Ширина: 10 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 0,28 кг
www.odikea.com © 2020