HEKTAR

Работна ламба со безжично полнење

Галерија

6,680 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик, абажур
> Боја: темно сива

Димензии на производот:
> Абажур, ширина: 16 см
> Дијаметар: 18 см
> Кабел, должина: 1.9 м
> Моќност: 7.0 W 

Димензии на пакувањето:
> Должина: 42 см
> Ширина: 41 см
> Висина: 19 см
Бруто тежина: 3.68 кг 
www.odikea.com © 2020