FRAKTA

Торба

Галерија

80 ден.
Код на производ: 172.283.40
Карактеристики на производот:
Материјал: 100% полипропилен
Боја: сино со жолто

Димензии на производот:
> Должина: 55 см
> Длабочина: 37 см
> Висина: 35 см
> Макс. тежина: 25 кг
> Обем: 71 л
www.odikea.com © 2020