BEVARA

Штипки за запечатување на храна

Галерија

290 ден.
Код на производ: 103.391.71
Категории: Кујна
Карактеристики на производот:
> Материјал: Полипропиленска пластика
Димензии: 20 парчиња должина 6 см и 10 парчиња должина 11 см.

Димензии на пакувањето:
>Број на пакет: 1
> Должина: 16 см
> Ширина: 12 см
> Висина: 3см
Бруто тежина: 0,18 кг
www.odikea.com © 2020