BEKVAM

Столче за покачување

Галерија

1,730 ден.
Код на производ: 301.788.79
Карактеристики на производот:
> Материјал: цврста бреза
> Боја: светло кафеава

Димензии на прозиводот:
> Ширина: 43 см
> Длабочина: 39 см
> Висина: 50 см
> Макс. тежина: 100 кг

Димензии на пакетот
> Должина: 51 см
> Ширина: 40 см
> Висина: 7 см
Бруто тежина: 4,21 кг

www.odikea.com © 2020