SORTERA

Kорпа за сортирање со капак 37 л

Галерија

930 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: полипропиленска пластика
> Боја: бела

Димензии на производот
> Ширина: 39 см
> Длабочина: 55 см
> Висина: 28 см
> Обем: 37 л

Број на пакети: 2

Димензии на пакувањето:
Пакет бр.1
> Должина: 58 см
> Ширина: 40 см
> Висина: 28 см
Бруто тежина: 1,33 кг


Пакет бр: 2
> Должина: 60 ​​см
> Ширина: 41 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 0,80 кг

www.odikea.com © 2020