LACK

Ѕидна полица

Галерија

5,590 ден.
Код на производ: 804.305.91
 Карактеристика на прозиводот;
> Материјал: иверица
> Боја: црно кафеава

Димензии на производот:
> Ширина: 30 см
> Длабочина: 28 см
> Висина: 190 см
> Макс. тежина: 25 кг
> Макс. оптоварување / полица: 3 кг

Димензии на пакувањето:
> Должина: 192 см
> Ширина: 32 см
> Висина: 11 см
Бруто тежина: 15.05 кг  
www.odikea.com © 2020