RINNIG

Сушилник за чинии

Галерија

1,040 ден.
Код на производ: 793.237.09
Категории: Кујна
Карактеристики на производот:
> Материјал: полипропиленска пластика
> Боја: црна

Вклучени производи:
RINNIG држач за кујнски садови (30387260) - 1бр
RINNIG решетка за садови (70387258) - 1бр
RINNIG сушилник за садове (10387261) - 1бр

Димензии на производот:
RINNIG држач за кујнски садови (30387260) - 1бр
> Должина: 31 см
> Ширина: 10 см
> Висина: 12 см

RINNIG решетка за садови (70387258) - 1бр
> Должина: 28 см
> Ширина: 9 см
> Висина: 9 см

RINNIG сушилник за садове (10387261) - 1бр
> Дoлжина: 40 см
> Ширина: 31 см
> Висина: 3 см

www.odikea.com © 2020