MOSSLANDA

Полица 55см

Галерија

810 ден.
Код на производ: 202.917.67
Категории: Полици
Карактеристики на прозиводот:
> Материјал: медијапан
> Боја: црна
 
Димензии на производот:
> Должина: 55 см
> Длабочина: 12 см
> Макс. тежина: 5,00 кг

Димензии на пакувањето:
> Должина: 56 см
> Ширина: 13 см
> Висина: 8 см
Бруто тежина: 1,02 кг
www.odikea.com © 2020