LACK

Ѕидна полица

Галерија

580 ден.
Код на производ: 404.305.88
Карактеристики на производите:
Материјал: иверица, лесонит, ивица од пластика, акрилна боја
Боја: црна

Димензии на производот
Должина: 30 см
Длабочина: 26 см
Висина: 5 см
Макс. тежина: 3 кг

Димензии на пакетот:
Должина: 30 см
Ширина: 20 см
Висина: 5 см
Бруто тежина: 0,86 кг 
www.odikea.com © 2020