LACK

Ѕидна полица

Галерија

5,590 ден.
Код на производ: 604.305.92
Категории: Полици
Карактеристики на производот:
> Материјал: иверица
> Боја: даб

Димензии на производот:
> Ширина: 30 см
> Длабочина: 28 см
> Висина: 190 см
> Макс. тежина: 25 кг
> Макс. оптоварување / полица: 3 кг

Димензии на пакетот:
> Должина: 191 см
> Ширина: 31 см
> Висина: 10 см
Бруто тежина: 12,43 кг

www.odikea.com © 2020