LACK

Полица

Галерија

1,960 ден.
Код на производ: 902.821.80
Категории: Полици
Карактеристика на производот:
> Материјал: иверица
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Должина: 110 см
> Длабочина: 26 см
> Дебелина: 5 см

Димензии на пакужавето>
> Должина: 110 см
> Ширина: 27 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 4,50 кг

www.odikea.com © 2020