MOJLIGHET

Организатор за кревет

Галерија

660 ден.
Код на производ: 804.213.89
Категории: Деца (8-12 години)
Карактеристики на производот 
  > Материјал: 100% полиестер
  > Боја: сина

Димензии на производот

  > Ширина: 75 см
  > Висина: 27 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 74 см
  > Ширина: 6 см
  > Висина: 5 см
  > Бруто Тежина: 0,25 кг
www.odikea.com © 2020