MELLTORP/TEODORES

Трпезариска маса со 2 стола

Галерија

11,320 ден.
Код на производ: 392.969.01
 Карактеристики на производот:

 MELLTORP трпезариска маса
 > Материјал: челик, иверица, пластика
 > Боја: бела

TEODORES стол
  > Материјал: метал, пластика
  > Боја: бел
  > Тестирано со: 110 кг 

Димензии на производот:
MELLTORP трпезариска маса (390.117.81):
> Должина: 75 cm
> Ширина: 75 cm
> Висина: 74 cm

TEODORES стол (903.509.37):
 > Ширина: 46 см
  > Длабочина: 54 см
  > Висина: 80 см
  > Седиште, ширина: 40 см
  > Седиште, длабочина: 37 см
  > Седиште, висина: 45 см 

Број на пакети: 4

Вклучени продукти: 
MELLTORP Плотна за маса за трпезариска маса 75x75 cm / бела (50280098)  - 1 бр.
Димензии на пакувањето:  
 •  > Должина: 81cm
 •  > Ширина: 76 cm
 •  > Висина: 2 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 7.52 kg

 MELLTORP основа за трпезариска маса (50280102)  - 1 бр.
Димензии на пакувањето: 
 •  > Должина: 81cm
 •  > Ширина: 15 cm
 •  > Висина: 9 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 8.51 kg

TEODORES стол (903.509.37) - 2 бр.
Димензии на пакувањето: 
 •  > Должина: 78 см
   > Ширина: 45 см
   > Висина: 7 см
 • Бруто Тежина: 5,77 кг 


www.odikea.com © 2020