MELLTORP/ADDE

Трпезариска маса со 4 стола

Галерија

9,830 ден.
Код на производ: 791.614.86
Карактеристики на производот:

MELLTORP трпезариска маса/ бела  ( 190.117.77  )
 > Материјал: челик, иверица, пластика
 > Боја: бела 

ADDE стол/ црн ( 902.142.85 )
> Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
> Боја: црна
>Тестирано со: 110 kg

Димензии на производот:

MELLTORP трпезариска маса/ бела  ( 190.117.77  )
> Должина: 125 см
> Ширина: 75 см
> Висина: 74 см 

ADDE стол/ црн ( 902.142.85 )
> Ширина: 39 см
> Должина: 47 см
> Висина: 77 см
> Седиште, ширина: 39 см
> Седиште, длабочина: 34 см
> Седиште, висина: 45 см

Број на пакети: 6

Вклучени производи:

-MELLTORP плотна за маса 125x75 бела (90280096) - 1 бр.
Димензии на пакувањето:
> Должина: 131 см
> Ширина: 76 см
> Висина: 2 см
Бруто тежина: 12.48 кг

- MELLTORP основа за маса (90280100) - 1 бр
Димензии на пакувањето:
> Должина: 149 см
> Ширина: 13 см
> Висина: 6 см
Бруто тежина: 10.10 кг

ADDE стол/ црн ( 902.142.85 )
Димензии на пакувањето:  
> Должина: 77 cm
> Ширина: 50 cm
> Висина: 8 cm
Бруто тежина на пакувањето: 2.86  kg 

www.odikea.com © 2020