MELLTORP/ADDE

Маса со 2 стола

Галерија

6,340 ден.
Код на производ: 490.117.66
Карактеристики на производите:
ADDE - Стол 
  > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
  > Боја: бела
  >Тестирано со: 110 kg
 > Количина: 2 бр.

MELLTORP - Трпезариска маса 75 х 75 cm
 > Материјал: челик, иверица, пластика
 > Боја: бела

 • Димензии на производите:
ADDE - Стол 
 > Ширина: 39 cm
 > Должина: 47 cm
 > Висина: 77 cm
 > Седиште, ширина: 39 cm
 > Седиште, длабочина: 34 cm
 > Седиште, висина: 45 cm

MELLTORP - Трпезариска маса 75 х 75 cm
       > Должина: 75 cm
 •  > Ширина: 75 cm
 •  > Висина: 74 cm

Димензии на пакувањето:  
Број пакети: 4 
ADDE - Стол - 2бр.
       > Должина: 77 cm
 •  > Ширина: 50 cm
 •  > Висина: 8 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 2.86  kg

MELLTORP - Трпезариска маса 75 х 75 cm
Вклучени продукти: 
 >  MELLTORP Плотна за маса за трпезариска маса 75x75 cm / бела (50280098) 
 • Димензии на пакувањето:  
 •  > Должина: 81cm
 •  > Ширина: 76 cm
 •  > Висина: 2 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 7.52 kg

 >  MELLTORP основа за трпезариска маса (50280102) 
 • Димензии на пакувањето: 
 •  > Должина: 81cm
 •  > Ширина: 15 cm
 •  > Висина: 9 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 8.51 kg
www.odikea.com © 2020